Acties > Tempur > Avek > Swissflex 

Acties

Bij Borst Bedden zijn er regelmatig acties van Tempur, Avek, Swissflex of Perzona. Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van actuele acties.

Tempur showroom-actie

U ontvangt tot liefst 40% korting op de showroomproducten van Tempur.*

*Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden. 

Avek Ljoch Limited Edition

Ljocht, het designbed ontworpen door Hans Daalder, nu verkrijgbaar in een Limited Edition. De Limited Edition bestaat uit een complete 2-persoons boxspring inclusief geïntegreerde matrassen, topmatrassen en achterwand Flak. Voor de Limited Edition kunt u kiezen uit 6 actuele kleuren (stof Byte). Nu met maar liefst 500 euro voordeel op zowel de vlakke als de verstelbare uitvoering. De Limited Edition wordt in een beperkte oplage gemaakt!*

*Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Avek-actie: pocketveringsmatras nr. 88

Droom heerlijk weg op deze royale pocketveringsmatras met een hoogte van maar liefst 22 cm.! De matras is voorzien van een nieuwe 6-slags pocketvering, ingedeeld in 7 comfortzones voor een optimale lichaamsondersteuning. Ook is het voorzien van thermisch geharde veren. De luxe dubbeldoek tijk met Softcell is afneembaar en voorzien van handige handgrepen en is tevens chemisch reinigbaar.

De voordelen van matras nr. 88:

  • Opgebouwd uit uitsluitend hoogwaardige materialen
  • 60 dagen omruilgarantie (vraag in de winkel naar de voorwaarden)
  • 25 jaar garantie op veerbreuk
  • Geen meerprijzen voor lengtematen
  • Een 100% Nederlands kwaliteitsproduct

Speciale aanbieding

De Avek pocketveringsmatras nr. 88 is verkrijgbaar vanaf 650,-, met als speciale aanbieding: tweede matras voor de halve prijs! Bovendien is er een omruilgarantie* van 60 dagen van toepassing.

Prijzen en uitvoeringen

Breedtemaat
per stuk
per 2 stuks, 2e matras 50% korting
 70/80/90  € 650,-  € 975,-
 100  € 810,-
 € 1.215,-
 120  € 970,-  € 1.455,-

De prijzen zijn geldig voor de lengtematen 200/210/220 cm. De matrassen zijn ook leverbaar als tweepersoonsmatras in de stevige uitvoering, met een breedte van 14-/160/180 en 200 cm.


Kern:
8-slags pocketvering met 7-zone indeling, thermisch gehard Comfortlaag: OptiFoam®HR, veerkrachtig, duurzaam en goed ventilerend Comfortzones: 7 zones, incl. schouder, lende en heupzone Afneembare tijk: afneembare bordertijk van dubbeldoek met Softcell, voorzien van handgrepen, chemisch reinigbaar Doorstikking: fiber-fill, anti-allergisch Matrashoogte: ca. 25 cm Uitvoeringen: standaard, stevig.

* Omruilgarantie: vraag naar de voorwaarden