Bedden > Boxsprings > Perzona

Boxsprings: Perzona      

Perzona is een uniek slaapconcept in de beddenwereld. De matrassen van dit merk kunnen gepersonaliseerd worden op het gebied van ondersteuning, kleur en afmeting. Perzona-matrassen worden omschreven als de maatpakken van de beddenwereld. 

Unieke combinatie                                                                              

Perzona levert matrassen met een unieke combinatie van materialen. De bovenste laag bestaat uit schuim met geltechnologie.

De gel heeft een verkoelende functie en neemt de lichaamstemperatuur op en verspreidt deze over het matras. Hierdoor ventileert het matras perfect.

Tube layer

Onder de schuimlaag bevindt zich een zogeheten tube layer system. Bij dit tube layer system worden er buizen in verschillende hardheden in het matras aangebracht. De hardheden van de buizen worden bepaald door een bodyscan die u uw lichaamscontouren meet. Op de afbeelding wordt een voorbeeld gegeven.

 

 

Streven naar perfectie

De onderste laag van de matras bestaat uit pocketveren. Zo hoeft u niet te kiezen tussen pocketveren óf visco-schuim, maar worden beide materialen gecombineerd in dit matras.

Met Perzona ervaart u een drukverlagend systeem dat perfect ventileert en tevens een uitstekend comfort en ondersteuning biedt. 

Perzona streeft naar perfectie en heeft daarom samengewerkt met de University of Houston, de Kansas State University en het Ergonomie Institut München. Het design van het bed is ontwikkeld door Ben Hoek.