Bedden > FreshBed

Bedden: FreshBed

Meer rust door minder slaap. Het klinkt zeer filosofisch, maar in wezen zit er wel degelijk een kern van waarheid in. Als de temperatuur in uw FreshBed goed is ingesteld (tussen de 27 en 29 graden), blijft uw huid op de juiste temperatuur en hoeft uw lichaam zich niet in te spannen om deze temperatuur te blijven behouden. Wanneer uw lichaam zich wel moet inspannen om op temperatuur te komen gaat u rillen van de kou of transpireren van de warmte. Deze activiteiten verstoren uw nachtrust, wat als gevolg heeft dat u 's ochtends vermoeid wakker wordt. Een goede temperatuur regeling zorgt voor een effectieve nachtrust waarbij u minder slaap nodig heeft voor een uitgerust gevoel dan in een bed zonder temperatuur regeling.  

 

Kies zelf uw ideale gevoelstemperatuur

FreshBed is uniek omdat het tijdens ieder seizoen en onder alle omstandigheden voor een constante temperatuur in bed zorgt. Het mooie van dit slaapsysteem is dat u zelf kunt bepalen hoe hoog deze temperatuur is. Met de afstandbediening kunt u de hoogte van de temperatuur zelf instellen. Het FreshBed bevat een gescheiden temperatuur- en ventilatiesysteem. Dit houdt in dat een tweepersoonsbed aan de rechterkant relatief koud staat ingesteld  en de linkerkant relatief warm. Gevoelstemperatuur is zeer persoonlijk en kan behoorlijk afwijken van de ideale temperatuur van uw partner. Met het FreshBed is het verschil van ideale temperatuur geen probleem meer. Een juiste temperatuur in bed is belangrijk voor een goede en lange nachtrust.

 

Ideale oplossing voor mensen met astma of allergie

Het FreshBed heeft een ingebouwd ventilatiesysteem dat lucht zuivert en de relatieve luchtvochtigheid in uw matras reguleert.  Het 'Freshbed' doet dit, door deze luchtvochtigheid onder het niveau te houden waarin de huisstofmijt gedijt. Huisstofmijten kunnen alleen leven in een omgeving met een hoge luchtvochtigheid van minimaal 45%. Het ventilatiesysteem van het FreshBed zorgt met de temperatuurregeling dat de luchtvochtigheid in het bed altijd ruim onder de 50% zit. Gevolg hiervan is dat u 's nachts minder transpireert en het bed zo immuun is voor schimmels, bacteriën, vocht en huisstofmijt. De luchtkwaliteit wordt geoptimaliseerd door een ingebouwde medisch Hepa filter. Deze filter elimineert stof, bacteriën, fijnstof, pollen en uitwerpselen voor huisstofmijt uit uw kamer. Het FreshBed is dus een ideale oplossing voor mensen met astma of allergieën.

 

Goede temperatuur garantie voor goede nachtrust

Het FreshBed is dé oplossing voor mensen die 's nachts slecht in slaap kunnen komen door een te koude of warme temperatuur. De ideale temperatuur voor een goede nachtrust ligt tussen de 27 en 29 graden. Als uw bed tussen de 27 en 29 graden is, verandert de temperatuur van de huid niet. Als de temperatuur te hoog is, probeert uw lichaam af te koelen door middel van transpiratie. Wanneer de temperatuur de laag is, gaat uw lichaam rillen. Een te warm bed zorgt er voor dat uw lichaam de warmte moeilijk kan lozen, een te koud bed zorgt er voor dat uw lichaam veel energie moet investeren om de gebruikelijke temperatuur te herstellen.  Deze activiteiten zijn absoluut niet bevorderend voor een goede en effectieve nachtrust.

 

 

60.000 liter droge en schone lucht

Ongeveer tien procent van de Westerse bevolking is allergisch voor huisstofmijt. Voor het voorkomen en verwijderen van huisstofmijt zijn twee dingen zeer belangrijk: een schone en geventileerde lucht en een lage luchtvochtigheid. Beide kenmerken sluiten op elkaar aan, als de lucht in uw kamer namelijk schoon en geventileerd is, zal de luchtvochtigheid tegelijkertijd afnemen. Het FreshBed is de ideale preventiemiddel tegen huisstofmijt omdat er ieder uur 60.000 liter droge en schone lucht door de kamer circuleert. Het FreshBed is aan te raden voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt of andere bacteriën.

 

Schimmels en bacteriën verspreiden zich graag in slecht onderhouden en vochtige ruimtes. De ventilatie en circulatie van de lucht in uw kamer zorgen er voor dat schimmels en bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen. Het FreshBed elimineert 99,97% van alle schimmelsporen, pollen, stof, fijnstof, rook en huidschilvers en haren van huisdieren. Hygiëne staat bij dit bed voorop. De maximale zekerheid op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit kunnen wij u garanderen. Het FreshBed heeft namelijk het 'Temperature Controlled Air Circulator' kenmerk gekregen van het Duitse certificeringsmerk TÜV SÜD Product Service.

FreshBed wordt inmiddels in Nederland ook steeds bekender. Zo wordt het systeem aangeboden in het Merlet hotel, Amstel hotel en Artis. 

 

Wilt u graag het FreshBed testen? Bel dan nu voor een afspraak voor een persoonlijk advies over FreshBed 072 - 512 11 88 of stap binnen in onze Showroom waar diverse FreshBedden klaar staan voor u!