Bedden > Lattenbodems > Röwa

Lattenbodems: RöwaIeder mens is uniek. En het ecco2 systeem, met zijn haarfijne afstemming speelt daar perfect op in. Lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoontes….. Het zijn allemaal zaken die meespelen en een ergonomisch juiste ligpositie is voor iedereen belangrijk. De wervelkolom hoort haar natuurlijke vorm te behouden, zowel in de zijligging als ook in de rugligging. Daarom wordt het Ecco2 bed systeem voor u op maat gemaakt en aan uw lichaam aangepast. We doen dit op basis van uw individuele maten, want alleen zo is een exacte en nauwkeurige aanpassing mogelijk. In de showroom van Borst Bedden staat nu het meetsysteem van Röwa en de automatische Testbank. Deze testbank stelt zich in terwijl je erop ligt zodat je precies kunt ervaren wat de meerwaarde van dit systeem voor je kan zijn. 
Het principe van een goed conformerend systeem is dat het je lichaamscontouren volgt door een of andere technische constructie. Er zijn lattenbodemsystemen die in de lengte een nagenoeg homogene ondersteuning hebben, dit zijn eigenlijk geen bodems die voor volwassenen geschikt zijn en alleen voor kinderen tot 10 jaar of 1.50 m. gebruikt kunnen worden. 

De volgende stap in lattenbodems zijn de lattenbodems die een instelbare heup-/bekkenzone hebben. De Ecco2 bodem gaat verder dan dat alleen. Naast een prachtige instellingsmogelijkheid op vier lattenposities in de heup-/bekkenstreek wordt ook de hoogte van de lattenposities ingesteld, zowel bij de schouder, wervelkolom, bekkenstreek en de bovenbenen. Ook kunnen de lattenstellen eventueel in de breedte bijgesteld worden.


De gebruikte beuken gelaagde latten (7-voudig gelijmde lagen) van Röwa zijn gewelfd van vorm hierdoor ontstaat een optimale positie en een verbeterde ventilatie van de matras. Lattenbodems waarvan de latten rond gebogen zijn, zorgen er na verloop van tijd altijd voor dat het matras ook deze vorm aanneemt, dit zorgt mede voor het bekende afroleffect.

Voor matrassen kunt u kiezen uit een range prachtige matrassen in HR schuim of Latex in verschillende diktes en afgewerkt met een keuze in tijk materialen.
 
Op Lattenbodemsystemen gebruiken we schuimmatrassen omdat deze matrassen het beste conformeren met de correctie die vanuit de lattenbodem gegeven wordt. 

Om het slaapsysteem te huisvesten heeft Röwa het Someo ledikant. Deze modellen ziet u bij Borst Bedden op de Röwa afdeling in verschillende uitvoeringen staan. Het ledikant is net als de bodems van Röwa gemaakt van massief beukenhout uit eigen bos. Het zijn moderne minimalistische ledikanten maar van een zeer robuuste en stevige soort. Bijzonder is het feit dat de bekleding van deze ledikanten volledig afneembaar is en dus gereinigd kan worden of op den duur vervangen voor een andere, zonder dat daar een stoffeerder aan te pas hoeft te komen. Om het geheel te individualiseren is er een keuze uit 4 verschillende pootafwerkingen die in overeenstemming gebracht kunnen worden met de hoekafwerking van het ledikant. Natuurlijk kunt u het Röwa systeem ook met een ander prachtig bekleed of houten ledikant uit de Borst Bedden showroom combineren en natuurlijk ook met uw eigen huidige ledikant thuis.

Voor meer informatie, kijk op www.roewa.nl/nl_NL/.