Bedden > Ledikanten > De Linde

Ledikanten: De Linde

In 1988 is Hans van der Linden als meester-meubelmaker gestart als zelfstandig ondernemer. Vanaf 1992 wist hij met veel inzet Meubelfabriek De Linde landelijk op de kaart te zetten. Hiermee creëerde hij een stevige basis voor een zeer mooi bedrijf. Op 1 januari 2011 hebben Nicky van Schijndel en Tom van der Linden Meubelfabriek De Linde overgenomen.  Deze twee jonge ondernemers zetten met veel enthousiasme het bedrijf voort. Nicky van Schijndel houdt zich vooral bezig met de productie en Tom van der Linden stuurt de verkoop en administratie aan.  

 

Na de overname is de collectie van De Linde flink uitgebreid. Het kleine aanbod aan zorgbedden is ook flink uitgebreid. Dit alles in combinatie met de mogelijkheid tot alle soorten van maatwerk maakt De Linde een fabrikant waar je niet omheen kunt. Het gehele team van Meubelfabriek De Linde staat ervoor dat u een kwaliteitsmeubel naar eigen wensen geleverd krijgt. 

 

Maatwerk meubelen

Meubelfabriek de Linde levert ook maatwerk. Als u een schets of tekening heeft van uw gewenste ledikant, linnenkast, commode of nachtkastje, werken wij deze voor u uit. 

 

Toepassen van HPL

Door massief eiken meubelen te gaan combineren met HPL onderdelen ontstaat er een product wat voor meerdere doeleinde kan worden ingezet. Als men praat over HPL (Hard Plastic Layer) spreekt men over een afwerking van een sterke kunststoflaag. Deze is in nagenoeg alle kleuren en decors te leveren. Hoogglans behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

 

Een groot voordeel van HPL is dat het zeer makkelijk te reinigen is. Hierdoor wordt HPL het meeste gemonteerd op tafelbladen en bladen van kasten. Heeft u bijvoorbeeld een ring op uw nachtkasje van een gas wijn dat is blijven staan, dan pakt u een vochtig doekje en uw nachtkastje is weer keurig schoon. De Linde kan ook meubelen maken die geheel van HPL gemaakt zijn.