Bedden > Ledikanten > RUF Bedden

Ledikanten: RUF Bedden

Model Casa

RUF is een merk die op de Nederlandse markt vrij onzichtbaar is. Dat is heel wonderbaarlijk omdat Ruf in Duitsland zo’n beetje 50% van de beddenmarkt in handen heeft. Toch is het een merk gebleken die ook voor de Nederlandse klant heel veel in huis heeft. Zeker de laatste 10 jaar is het gestoffeerde bed in Nederland zeer populair.  De meeste mensen noemen dat, ‘niet altijd terecht’, een ‘boxspring’. De reden dat het gestoffeerde bed zo populair is de laatste jaren, is te danken aan het warme zachte karakter van deze bedvariant.

Omdat wij, bij Borst de bedden niet indelen op uiterlijk maar op ‘systeem’ en wat ú het beste past, werken wij graag met een merk als Ruf. Wij kunnen van deze prachtig strak gestoffeerde bedden een boxspring maken maar ook een Tempurbed of we kunnen het ledikant uitvoeren met eenvoudige of een zeer geavanceerde lattenbodemsysteem en natuurlijk de bij de verschillende systemen bijbehorende matrassen. Door deze flexibiliteit kun je deze bedden ook in heel uiteenlopende prijsklassen samenstellen. De prijzen voor deze ledikanten beginnen in 180cm net even boven de duizend euro. De meeste ledikanten zijn in de volgende breedte maten verkrijgbaar: 100-120-140-160-180-200.

Modellen als de ‘Modesto’ of de ‘Lotus’, en al helemaal de ‘Cocoon’ zijn unieke bedmodellen die als lichtpuntjes in de grote grijze massa stralen. Het modulair op te bouwen model ‘Casa’ is met een hoofdbord, pootjes en de juiste stof voor bijna iedereen passend te maken.

De keuze aan pootjes bij Ruf bestaat niet alleen uit een rond en vierkant pootje, maar uit een prachtige reeks aluminium of chromen pootjes in elegante vormen. Ook kun je kiezen voor zogenaamde sledepoten die de gehele breedte van het bed beslaan maar toch een heel luchtige aanblik geven.