Bedden > Ledikanten > Styldecor

Ledikanten: Styldecor

In de grote grijze eenheidsworsten brij die de laatste jaren het landschap van de beddenwereld heeft getekend, kom je af en toe een merk tegen die nog echte mooie producten maakt. Het Belgische Styldecor is met recht een krent uit deze pap. Als u een echt meubel willen hebben uit eerlijk hout opgebouwd en afgewerkt met de mooiste stofferingen, bent u hier aan het juiste adres. Styldecor bestaat sinds 1972 en maakt de klassieke bedden van de toekomst en zij maken nú de klassiekers uit het verleden. Een moderne uitvoering zoals bijvoorbeeld de Quadro is op zijn plaats in een supermoderne slaapkamer. Maar een klassieke uitvoering zoals de Madeleine zou niet misstaan in een paleis van Louis XVI. 

Bekleding

Voor de bekleding worden stoffen gebruikt uit de collecties van Zimmer & Rohde, Chivasso Carlucci, Romo Intede, Delfosse, Vano en Aritex. Deze fabrikanten staan garant voor trendy kwaliteitstextiel. Ook het lederaanbod van Deletex werd in het aanbod opgenomen. Niettemin biedt men ook de mogelijkheid om uw meubel te bekleden met zelf aangeleverde stoffen. Zo kan het perfect worden afgestemd op uw interieur.

Boxsprings of omranding

Borstbedden heeft in de showroom een vijftal modellen van Styldecor staan. Wij kunnen daarmee alle bodemsystemen combineren omdat deze fabrikant, 'net als de firma Schramm', alle modellen zowel in boxspringvariant als in een gestoffeerde omranding (ledikant) maakt. Styldecor heeft een zeer uitgebreid assortiment van hoofdborden, die desgewenst aangevuld kunnen worden met een assortiment voetborden. Om een bed samen te stellen, is er keuze uit 10 verschillende boxspring modellen en 6  verschillende omrandingen in een oneindig aantal stofferingen. 

Bijmeubelen van Styldecor

Als u een perfect slaapmeubel in de slaapkamer hebt staan dan is het mooi als daar bijpassende meubeltjes bij staan. Bij Styldecor is daar alvast over nagedacht door niet alleen nachtkastjes maar ook bedbanken, kamerschermen, een chaise longue en een reeks aan poefjes voor de slaapkamer te ontwerpen. Ook maakt Styldecor plaids, werpspreien, rolpeluws en tal van sierkussens in dezelfde stoffen als de bedden of door de klant aangeleverde stoffen. 

Styldecor maakt ook zitmeubelen die zowel in de slaapkamer als in huiskamer of zelfs in bijvoorbeeld luxe hotels gebruikt kunnen worden. Het betreft in dit assortiment uitsluitend klassieke zitmeubelen. Er zijn stoeltjes die als eettafelstoel te gebruiken zijn maar ook een reeks van klassieke zetels en een aantal bankstellen. Het zijn allemaal onderscheidende modellen met prachtig houtsnijwerk zoals het zelden nog gemaakt wordt. Voor meer informatie over dit merk, kijk op www.styldecor.be.