Bedden > Ledikanten > Van Houdt

Ledikanten: Van Houdt

De Belgische firma van Houdt staat letterlijk voor zijn naam. Bent u opzoek naar een eerlijk houten meubel van een kwaliteit die de tand des tijds nog ouderwets kan doorstaan, dan bent u bij Van Houdt aan het juiste adres.

Van Houdt Catania

Verschillende stijlen zijn mogelijk van klassiek tot modern en natuurlijke of landelijke stijlen, van Houdt produceert het. Natuurlijk gebruiken zij daarvoor veel hou(d)t maar ook schuwen zij niet om smeedijzer in houten ledikanten te verwerken of volledige metalen modellen op de markt te brengen.

Vroeger was het heel normaal om een ledikant aan te schaffen en daarbij een bijpassend meubilair te kopen. Dat betekende dat niet alleen de nachtkastjes maar de kleding kast en een dressoir en misschien ook nog wel een make-up tafel of side table. In deze tijd waarin de gestoffeerde boxspring en dergelijken heel populair zijn, is deze ontwikkeling een tijdje gestagneerd geweest.  

van Houdt Cameleon

Maar dat houdt niet in dat een bedrijf als van Houdt voorlopig afgezaagd of uitgezaagd is. Zij genieten nog altijd een vaste groep klanten die eigenlijk niet trendgevoelig zijn en gewoon een uitstekend ledikant en meubelen zoeken. En net als stilstaande klok die ook nog steeds 2x per dag de juiste tijd aangeeft, komen trends in meubelen ook altijd vroeg of laat weer voorbij en is die groep mensen onbedoeld toch ineens weer trendsetter.

Van Houd Carre

Om toch ook actief te zijn in de wereld van de trends heeft Van Houdt wel een aantal hele leuke toevoegingen op de boxspringtrend gebracht in de vorm van het ‘Cameleon’ programma (zie 2e foto).  Voor klanten met een boxspring die de huidige pootjes zat zijn hebben zij een prachtige eiken omlijsting met geïntegreerde pootjes, dus de boxsprings rusten op deze onderzetlijst waardoor de het lijkt alsof je een grote boxspring hebt in plaats van 2. Deze onderzetlijsten zijn desgewenst te combineren met een houten hoofdbord met verlichting waarna elk nachtkastje uit het assortiment van ‘Van Houdt’  te combineren is. De achterwand past zichzelf als het ware als een Cameleon aan, aan de stijl van het gekozen nachtkastje.  

Van houdt Hanoi

Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende kleurstellingen waarin het eikenhout gebeitst kan worden. Zoekt u een bed uit andere houtsoorten als Vurenhout, Berkenhout of Hevea dan loont het de moeite de website van ‘van Houdt’ te bezoeken of onder het genot van een heerlijk kopje koffie even de boeken door te bladeren op het terras van ‘Borstbedden’, tot straks.