Bedden > Ledikanten > Venier

Ledikanten: Venier

Venier Mobilfico is opgericht in 1951 door Alessandro Venier. Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door de broers Giovanni, Franco, Alberto en Tiziana Venier. Venier Mobilifico heeft zich gevestigd op de Italiaanse en internationale markt door producten te leveren van hoge kwaliteit die design met innovatie combineert. 

De fabricage productie bestaat uit twee fabrieken die samen een gebied van 50.000 vierkante meter bezetten. De productieprocessen worden constant in de gaten gehouden met de meest geavanceerde technologieën. Het bedrijf maakt meubelen die het resultaat zijn van precieze productie met unieke flexibiliteit. Daardoor kan Venier Mobilifico de unieke wensen van alle klanten voldoen.


Kwaliteit design is voor Venir  precieze afwerking en gebruik maken van ecologisch materiaal. Het bedrijf werkt momenteel samen in een project met leveranciers om de impact op het milieu te verlagen. Voorbeelden hiervan zijn op water gebaseerde lakken die beter zijn voor de gezondheid en het milieu. Het bedrijf is gevestigd in een omgeving die rijk is aan natuurlijke attracties. Om deze veilig te stellen, levert Venier Mobilifico vrijwilligerswerk om de groene gebieden te verbeteren en behouden.