Bedden > Spiraalbodems > Kuperus

Spiraalbodems: Kuperus

Kuperus is gestart in 1905. Eind jaren 90 kwam Jan Rollerman als eerste niet kuperus aan het hoofd van het bedrijf. Het zijn handgemaakte bedden en ze zijn bij koninklijke beschikking hofleverancier 


Kuperus spiraalbodems in Sitter uitvoering zijn uitermate geschikt om vrijstaand te gebruiken. Aan het extra brede zijframe kunnen eindbuizen bevestigd worden, zodat er rondom een mooi afgewerkte rand ontstaat. Om het geheel extra aan te kleden zijn er verschillende hoofdborden, bedtafels en andere accessoires leverbaar.

Een dwarsgespannen spiraalbodem biedt een volledige ondersteuning van het lichaam en optimale ventilatie. Alle beweegbare spiraalbodems worden standaard voorzien van een schoudercomfortzone en een vastgelaste matrasboog aan het voeteneind (op de KC vlak tegen meerprijs leverbaar). Aangezien de bodems 1 cm smaller en 4 cm korter geleverd worden dan de aangegeven maten, passen ze in bijna ieder gangbaar ledikant. Op verzoek kunnen ook afwijkende maten geleverd worden. De bodems zijn kras- en stootvast door een dikke poedercoatinglaag en leverbaar in 16 kleuren.

Simpel maar doordacht vouwbed op comfort lighoogte van 47 cm (matrashoogte). Een permanent te beslapen vouwbed op basis van de dwarsgespannen spiraalbodem. Het bed, voorzien van wieltjes, is eenvoudig te openenen en al even gemakkelijk weer in te klappen.

Voor meer informatie over dit merk, kijk op www.kuperusbedden.nl.