Bedden > Waterbedden

Bedden: Waterbedden

Borst Bedden verkoopt al bijna 30 jaar waterbedden en heeft een enorme expertise als het gaat om het zachtste en lekkerste bed van de wereld. Maar geldt dat ook voor u? Bij Borst Bedden gaan we diep in op alle voor en nadelen van het waterbed. Door te voelen en vergelijken met de andere bedsystemen ontdekt u vanzelf of het waterbed bij u past.

Ontspannen op water.... het lijkt wel een droom. Stelt u zich eens voor: u drijft zo licht als een veertje op een zachte laag van comfortabel warm water dat u zo perfect ondersteunt dat u nauwelijks kunt voelen waar het uw lichaam raakt. Met een waterbed kiest u een goede oplossing voor modern en individueel slaapcomfort, namelijk een matras dat zich volkomen aanpast aan uw persoonlijk slaapgedrag.

Het watermatras voegt zich immers naar uw slaaphouding - in plaats van andersom, zoals bij veel conventionele matrassen. In de zomer voelt het altijd koel aan en in de winter juist behaaglijk warm. Een waterbed is zeer ontspannen en hygienisch. De afneembare tijk kan eenvoudig gewassen worden en het vinyl oppervlak van het watermatras is makkelijk te reinigen. In de gesloten watermatras kunnen geen stoffen of bacterien nestelen. Vandaar dat watermatrassen aanbevolen worden voor mensen met allergieen of astma. Een waterbed heeft een gunstige invloed op patienten met reumatische aandoeningen of met spier- en gewrichtsklachten. Dit komt door de zachte, gelijkmatige ondersteuning en de warmte van het waterbed.

Het is bewezen dat men op een waterbed sneller inslaapt en een diepere slaap bereikt. Een goede ononderbroken nachtrust wordt algemeen als een van de beste medicijnen beschouwd. We doen het allemaal: woelen en draaien. Het maakt immers deel uit van normaal menselijk slaapgedrag.

Met een waterbed behoort dit gewoel en gedraai tot het verleden. U hoeft niet te zoeken naar de ideale slaaphouding: het waterbed doet dat vanzelf voor u. Het past zich moeiteloos aan als u zich omdraait, zodat u altijd heerlijk comfortabel ligt.

Voor sommige mensen is het zachte deinen van een waterbed juist de reden om op water te slapen. Anderen willen liever een steviger matras dat zo min mogelijk beweegt maar toch optimaal ondersteunt. De stabiliteit in een waterbed heet ook wel 'nadeintijd'. De stabilteit in waterbedden wordt door middel van fiber materiaal, compartimenten, hydroveren of texpur geregeld. Borst Bedden heeft een aantal waterbedden staan met verschillende stabilteiten, zodat u in alle rust dit dynamische bed kan testen.

Wij hebben waterbedden van:

Profine
Poseidon