Bedden > Waterbedden > Poseidon

Waterbedden: Poseidon

ESP (European Sleep Products) is een grote partner van waterbedden bij Borst Bedden. De collectie bestaat uit Poseidon, Lunarest, Sam's waterbeds en Strata waterbedden. Poseidon waterbedden bevatten een uniek hydraulisch stabilisatiesysteem dat u alle voordelen van slapen op water laat beleven. Poseidon watermatrassen zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl dat aan alle EU kwaliteitseisen voldoet. Een zeer betrouwbare hoeklas, thermisch gebonden fibermateriaal, vastgezet op een permaflex geïsoleerde bodem en een meervoudige Lumbar ondersteuning in de matras staan synoniem voor Poseidon. Alle Poseidon bedden worden standaard geleverd met een Bamboe tijk en voorzien van de unieke Hypersoft vulling; al dan niet met een geïntegreerde Capliner. Voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in uw matras staat het meegeleverde energiezuinige, digitale verwarmingselement garant. Het element voldoet natuurlijk aan de strengste veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen. Een waterbed zo stabiliseren dat u in alle rust toch kunt genieten van het liggen in de warme omarming van soepel water is een kunst die Poseidon met haar ervaring tot in details beheerst. Ultramax Lumbar is de minst bewegende matras. Onderop bevinden zich de compartimenten die zorgen voor een perfecte hydraulische ondersteuning. Daar bovenop zijn de fiberlagen, zweeflaag en Lumbarlaag geplaatst met een stabilitijd van 1 seconde. De Megamax Lumbar heeft een stabilitijd van 2 a 3 seconden. Verder heeft Poseidon nog 3 types stabilisatie met fibers: de P750 Lumbar (2 a 3 sec.), de P950 Lumbar (2 sec.) en de P1250 Lumbar (stil). Met een duo-systeem in waterbedden kiest u voor een individuele beleving qua stabilisatie, waterinhoud en temperatuur.

De Lunalife waterbedden zijn een voordelige serie. Uitgerust wakker worden op een waterbed, is voor iedereen bereikbaar. Verkrijgbaar zijn de Octopus Split (8-hoekige waterbed), de Multiflex, Rimini, Trentino, Modena en de Lunaflex box, Pacific Breeze en de Luna basic met- en zonder ladenblokken. Lunalife gebruikt als enige merk het uniek 3D fiberprotect. Dit is een onverlsijtbaare toplaag welke contourvorming van het stabilisatiepakket in het watermatras voorkomt. Stabilisaties verkrijgbaar van Free Motion tot No Motion. Speciaal voor kinderen van 8 tot 20 jaar is Sam's waterbed ontworpen. Het bed voldoet aan de behoefte van gezonde en natuurlijke slaap tijdens de jaren dat het lichaam snel groeit en de juiste rust nodig heeft. Kinderen genieten volop van deze Fiber 4 matras waarvan de balans perfect is. Optimaal slaapcomfort en maximale ontspanning. Verkrijgbaar in 100/210 met een luxe Badstof wasbare tijk in grijs met een rode bies. Zwarte plint met of zonder ladenblok.

Borst Bedden verkoopt alle onderdelen los voor een waterbed en heeft veel op voorraad. Anti-algenvloeistof, vinylreiniger, ontluchtingspompjes,plaksetjes, verwarmingselementen, onderdekens, watermatrassen, veiligheidsvoeringen, tussenscheidingswanden, schuimbalken, bodemplaten, hoofdborden. Verder is elk los onderdeel te bestellen. Onze monteurs kunnen ook uw waterbed vakkundig installeren en verhuizen. Vraag vrijblijvend een prijsopgave, we helpen u graag.

Voor meer informatie over dit merk, kijk op www.poseidonwaterbedden.nl.