Bedden > Waterbedden > Profine

Waterbedden: Profine

Aandacht besteden aan een gezonde en effectieve de slaap, dat is de filosofie van Profine. Dit heeft er voor gezorgd dat Profine zicht heeft gevestigd als één van de merken op het gebied van waterbedden.  

Een uniek bed

Profine biedt u een groot assortiment van watermatrassen. Deze zijn te verkrijgen in een grote hoeveelheid maten en stabilisaties. Zo zijn er meer dan 25 verschillende afmetingen en 11 verschillende stabilisaties voor de watermatrassen.

Uno of Dual

U kunt kiezen voor 1 groot (UNO)watermatras of heeft een individueel matras. In dat geval krijgt u een DUAL systeem. Voordeel hiervan is dat u uw eigen stabilisatie kunt samen stellen en ook zelf mperatuur kunt regelen.

Het 2Sleep waterbedden slaapsysteem van Profine is een samenstelling van vooruitstrevend ligcomfort, geluid, visie en wellness gecombineerd met een gedepersonaliseerd ontwerp. Elk 2Sleep systeem is handgemaakt. Tevens levert Profine ook diverse bijbehorende accessoires zoals nachttafels, bedkoffers, nekrollen, designkussen en plaids. Deze kunnen in de zelfde stoffen en materialen als uw bed worden geleverd. Dit zorgt ervoor dat u echt één passend geheel krijgt in uw slaapkamer. Het Climatronic System zorgt ervoor dat u altijd de meest aangename slaaptemperatuur heeft. Of u nu koel in de zomer of warm in de winterprettiger vindt.

Optimaal hygiënisch gebruik

De Silverline topper van het 2Sleep slaapsysteem zorgt ervoor dat het opmaken van uw bed licht en makkelijk wordt. Bovendien houdt de Proliner onderstof van de topper stof en huidresten tegen zodat uw 2Sleep boxsysteem ten allen tijde 100% zuiver en hygiënisch blijft. 

Microcare

- Biedt een bescherming tegen een brede waaier van schimmels en bacteriën  
- Huisstofmijten worden in hun voortplanting gehinderd door het gebrek aan voedingsstoffen Hierdoor zijn allergenen merkbaar minder in aantal.  
- Geen onaangename geuren door de uitschakeling van de daarvoor verantwoordelijke micro-organismen  
- Geen toevoeging van giftige of milieugevaarlijke stoffen  
- Aangename en huidvriendelijke stof  
- Wasbaar op 60° C Silverline  
- Natuurlijke anti-mikro-bacteriële functie  
- Optimale antistatische werking 
- Permanent, daar het zilver vast ingeweven is  
- Afschermend tegenover elektromagnetische str

 

 

 

 

BAYER TECHNOLOGY 

Door de jarenlange nauwe samenwerking met de firma Bayer, werd het mogelijk om de nieuwste technieken en modernste materialen in het 2Sleep slaapsysteem te integreren. Hierdoor geniet elke klant van 10 jaar garantie.

Air-Layer 

De Air-Layer zet een mijlpaal in de wereld van het slaapcomfort. Dankzij zijn uniek afstandweefsel bestaat de 2Sleep Topper uit een 95% open structuur. Onder uw lichaam kan de lucht vrij circuleren en zal de transpiratie moeiteloos verdampen. Meer voordelen:
- Hoge vochtopname en goed vochttransport 
- Snel drogend 
- Verluchtend 
- Geen schimmelvorming 

2Sound / 2Vision

Beleef de wereldsensatie van het 2Sound Systeem. Uw bed wordt een oase van ontspanning waar de beleving van film en muziek direct in en op uw lichaam wordt overgedragen. Het leven is een waarneming van zintuigen. Beleef de sensatie! Deze geluidstherapie wordt ook ter ondersteuning bij medische behandelingen ingezet. Het lichaam voelt de muziek waardoor de hersenen dubbel gestimuleerd worden. 

2Vibes

 
- Vermindering van spierpijnen
- Stimulering van de bloedsomloop
- Vermindering van rugpijn 
- Therapeutische hulp bij arthritische en reumatische pijn
- Geeft het lichaam een zalig en ontspannend gevoel 
- Afbouw van spanning
- en stresstoestanden 
- Bewezen hulp bij slaapstoornissen 
- Een ideale methode om na een werkdag te ontspannen 
- Ondersteunt de afbouw van hoge bloeddruk

Het meest revolutionaire stabilisatiesysteem

Een nieuwe sensatie in waterbeddenland! Profine levert sinds kort een ZEN-slaapsysteem. Bij dit slaapsysteem is gebruik gemaakt van Zenschuim. Dit materiaal heeft een open celstructuur waardoor het volledig lucht- en water doorlaatbaar is. Het matras blijft droog, wordt niet zwaarder en houdt dezelfde vorm aan.

Opbouw

Het ZEN-schuim heeft een langere levensduur dan andere stabilisatiesystemen voor waterbedden. Het systeem is getest op vormverandering en bleek maar 4% van vorm te veranderen. In andere woorden: de dikte van het schuimstof verloor zeer weinig in hoogte. Het materiaal is uit kleine piramides opgebouwd, zo wordt uw lichaam uitstekend ondersteund. Aan de onderkant van het blok zit een vaste onderzijde die ervoor zorgt dat het lichaam niet te diep doorzakt.

 

 

Het ZEN-sleep systeem koppelt de voordelen van slapen op water (temperatuurregeling, hygiëne, drukverlaging...) aan een persoonlijk stabilisatiesysteem. Drukvermindering treedt op dankzij het water in combinatie met de comfortzones uit het matras. De matrassen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:

Voor meer informatie over Profine, kijk op www.profine.be.