Borst Bedden

Richt uw Tiny House in bij Borst Bedden

Peter Borst - Saturday, April 28, 2018

Een opkomende trend op het gebied van wonen in Nederland zijn de Tiny Houses. Borst Bedden biedt complete bedden, bedbanken en maatwerkkasten aan die absoluut geschikt zijn voor een Tiny House, zodat u ook onderweg prima kunt slapen.

Zo kunt u denken aan ruimtebesparende meubelen, zoals een bedbank die door zijn multifunctionaliteit zeer praktisch is. Ditzelfde geldt voor onderschuifbedden, waarvoor speciale matrassen zijn ontwikkeld. Maar ook 'reguliere' bedden als boxsprings, lattenbodems, schotelbodems of ledikanten worden aangeboden in afwijkende - of kleinere - maten. 

Kasten voor in Tiny House
Ook voor kasten bent u bij Borst Bedden aan het juiste adres. Wij bieden kasten aan van onder meer Novamobili en Slizing. Deze kasten worden met een ontwerpprogramma in de showroom ontwikkeld, zodat we de kast perfect naar uw wensen kunnen creëren. Het is ook mogelijk om voor een bedkast te kiezen, waarbij u het bed opklapt in een kast.

Afspraak 
Als u interesse heeft in een bed- of kastadvies en hiervoor een afspraak wilt maken, neem dan contact op via 072-5121188 of stuur een e-mail naar info@borstbedden.nl. Als u in de buurt bent, bent u uiteraard ook altijd welkom in onze showroom.