Borst Bedden

Fris de zomernachten in dankzij de Bella Donna zomerdeken

Peter Borst - Wednesday, August 02, 2017

Hoge temperaturen kunnen ervoor zorgen dat de slaapkwaliteit achteruitgaat. Dit kunt u voorkomen door uw linnengoed aan te passen aan de tijd van het jaar. Een uitstekende optie hiervoor is een verfrissende optimale zomerdeken van Formesse Bella Donna, waarin een laken zit verwerkt.

De optimale zomerdeken van Formesse Bella Donna biedt een aantal functionele en comfortabele voordelen: in de winter is de deken te gebruiken als bedsprei, de zomerdeken is wasbaar op 60 graden en door het praktische formaat uitstekend mee te nemen op vakantie.

De zomerdekens zijn gemaakt van hoogwaardig getwijnd katoengaren, met aloë vera en zijdeproteïne. In de zomerdeken van Bella Donna zit een natuurlijke cellulosevezel, waarmee een ideaal slaapklimaat in de kamer kan worden gecreëerd.

Vochtregulatie

Dankzij de cellulosevezel kan de zomerdeken vocht reguleren. De toedekzijde van de zomerdeken is ontwikkeld met hoogwaardig katoenjersey. De deken van Bella Donna is natuurlijk veredeld met aloë vera en zijdeproteïne. De verschillende materialen die zijn verwerkt in de zomerdeken zorgen er tevens voor dat bacteriën worden tegengehouden.

Bij Borst Bedden wordt de zomerdeken aangeboden in de afmeting van 150 cm. bij 220 cm. voor een eenpersoonsbed en 260 cm. bij 220 cm. voor een tweepersoonsbed. De deken is leverbaar in de kleuren wollweis, champagne en grau.