Bedden > Boxsprings > Magnitude

Boxsprings: Magnitude

Borst Bedden biedt boxsprings en bedomrandingen aan van het stijlvolle merk Magnitude. Deze Belgische fabrikant levert boxsprings van  zeer hoge kwaliteit. De pocketveren in de boxsprings zijn thermisch gehard, dit betekent dat de veren op zeer hoge temperatuur zijn gevormd. Alle boxsprings van Magnitude beschikken over een recht bovenvlak, anti slip spiegel en een verende boord.

De pocketveermatrassen van Magnitude zijn gezoneerd: met de verschillende zones kunnen ze optimale ondersteuning bieden. De schouderzone is bijvoorbeeld zachter dan de heupzone, omdat de heup in veel gevallen extra steun behoeft, terwijl een brede schouderpartij vaak wat verder weg moet zakken in het matras, zonder daarbij veel tegendruk te ervaren.

Boxsprings

De boxsprings van Magnitude zijn verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering, waarmee het voet- en hoofdeinde omhoog en omlaag kunnen. Ook biedt Magnitude boxsprings in een hoog/laag-uitvoering.Stof
Er kan bij Magnitude worden gekozen uit een breed scala aan stoffen: wollen vilt, structuurstof, katoen, afwasbare zijde... Al deze materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.