Ervaringen van onze klanten

Super tevreden met het aanpassen van ons bed zodat als ik weer eens val de poten van de tillift eronder passen . Snelle oplossing en netjes gewerkt ! Dit scheelt ons een nieuw bed kopen! Hartelijk dank voor de goede oplossing.

Fam. Timmer 

Service is een algemeen begrip. 
Service van Borst is van uitzonderlijke klasse.

Familie van Putten-Mulderij, Alkmaar

Na aanschaf van nieuwe matrassen medio april 2017 is het voor mijn echtgenoot een prima matras. Voor mij bleek het niet het geval te zijn. Na diverse matrassen en bodems uitgeprobeerd te hebben werd er besloten in overleg een Tempurmatras en schotelbodem te proberen. Het is werkelijk een prima optie gebleken. Uit foto’s van mijn ribben is gebleken dat er slijtage aanwezig is.

Tempur past zich aan aan het lichaam dus geen extra druk op de ribben.... heerlijk! Ik wil dan ook de medewerkers van Borstbedden bedanken en vooral Rick die uitstekend met ons mee heeft gedacht, klasse. Ik kan iedereen aanraden naar Borstbedden te gaan voor goed advies en prima service!

Tiny Broersen

Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst in uw zaak geweest. De reden was deze: van een kennis had ik een speciaal kussen overgenomen, dit kussen kwam uit uw zaak (zei ze). Omdat ik op gegeven moment nekklachten kreeg ben ik met kussen naar ze winkel gegaan vr info. De verkoper bekeek het kussen, maar kon het niet thuis brengen als één van de door hen verkochte modellen. Maar hij zag wel, dat het losse nekgedeelte verkeerd in de sloop zat, dus in plaats van het kussen af te keuren (wat naar mijn idee in een ander bedrijf WEL zou gebeuren) kreeg ik de raad om het thuis nog eens te proberen en als de klacht bleef zou ik terug kunnen komen om naar een ander kussen te kijken. Toppie dus, dit advies (gratis) blijft hangen! Dus toe we dekbedden nodig hadden zijn we weer naar deze winkel gegaan. Uitgebreid info gekregen en tevreden met onze dekbedden naar huis gegaan.

10 Jaar geleden hebben we 2 tempur bedden en matrassen gekocht. Weer heel uitgebreid de info gehad, op een demobed gelegen en gekocht. Nu na 10 jaar was bij mij een veer van 1 schotel gebroken, een foto gemaakt en weer naar de winkel, daar gekomen heeft de verkoper de schotel op een nieuwe veer gezet, klaar, was helemaal gratis, hoewel de garantie nu verstreken was. Onze ervaring met deze winkel is dus heel positief, goed en vriendelijk personeel wat je niet onder druk zet om meteen te kopen, maar je rustig de tijd geeft om na te denken en dat vinden wij heel erg belangrijk. Dus als we weer nieuwe bedden nodig hebben of iets dergelijks gaan we hier zeker weer naar toe.

Vriendelijke groet

Fam. R Meijer, Alkmaar

Sinds een paar maanden slaap ik op een bed van de fa Borst. Vóór de aankoop vond er zeer goede voorlichting plaats, ook op medisch gebied. Het bed is fantastisch; ik heb altijd op kwalitatief goede bedden geslapen maar dit spant de kroon!

Ik word bijna nooit meer wakker met het bekende "gebroken" gevoel i.v.m. artrose in o.a. rug. Dit omdat de matras heel goed mijn lichaam ondersteunt maar toch heerlijk is om op te liggen!

Ook de service is prima!

Jannetje Taselaar, via de Facebook-pagina van Borst Bedden

Een complimentje voor de duidelijke uitleg en de keurige plaatsing door uw vriendelijke en vakkundige medewerkers van het bed dat wij hebben gekocht!

Siem en Trudi Hand

Zeer tevreden over het uitgebreide advies dat we in de winkel hebben gekregen!

F. van der Laan, Heerhugowaard

Hierbij wil ik nogmaals mijn complimenten overbrengen over de uitstekende service die we hebben mogen ontvangen van jullie bij de reparatie van de bedbodem. 

Afgelopen vrijdag is het onderdeel keurig vervangen en doet mijn elektrische bedbodem het weer uitstekend. Nogmaals mijn dank.

Wilfred Jansen, Heerhugowaard

Bedankt voor uw informatie vandaag, heel goed. We gaan meten en passen en maybe af en toe wat bij u navragen, mailen of bellen of langsgaan, vanuit Diemen, omdat U mij vandaag heeft overtuigd in een kort gesprek dat ik iets moet veranderen. U zag het gelijk, en gaf perfect advies, iets wat echt helemaal top is ! Nogmaals bedankt en tot ziens !

Elly van Roosendaal

Ik wil nog even laten weten dat ik heel tevreden ben over de wijze waarop service is verleend aan de levering van het nieuwe bed. Op de eerste plaats zijn wij in de winkel heel erg goed geholpen, wij hebben een mooie keuze kunnen maken uit de showroomaanbiedingen. Toen bij levering bleek dat het hoofdbord te groot was om naar boven te worden gebracht, is in gezamenlijk overleg besloten om het bord terug te brengen naar de fabriek en aan te passen zodat het wel door het trapgat kon. De kosten hiervoor waren schappelijk en in goed overleg gedeeld in de kosten. Er is zorgvuldig opgemeten wat de mogelijkheden waren en dat is ook goed uitgevoerd. Het is ons derde bed wat wij in onze leven bij jullie hebben gekocht en wij zijn erg tevreden.

P. Stet, Heiloo

Vanwege de fibromyalgie van Alice zijn we op zoek gegaan voor een goed bed. Telkens maar uitstellen en na een tijd toch de stoute schoenen aangetrokken en naar Borst Bedden gegaan. Uiterst plezierig om te ervaren dat een bed kopen heel anders is dan we gedacht hadden. Borst Bedden heeft ons laten ervaren wat slaapgenot inhoudt, gewoon door er een ochtend voor uit te trekken. In een ongedwongen sfeer, Annemiek heeft alle tijd voor ons genomen om uiteindelijk tot een juiste keuze te komen. Mede dankzij haar slapen we eens goed door. Ook nadat we wat kleine "piepjes" hoorden, kwam er meteen iemand kijken en werd het keurig opgelost. Grote klasse Rick en collega's! Prettige feestdagen en voor iedereen een uitgerust 2016!

Hans en Alice Emmerik

Als stadsdichter mocht ik een 24 uur in het stadhuis logeren. Ik at in de van Nieropzaal, wandelde door de lange gangen, bewonderde pijnbanken en glas in loodramen, maar bovenal sliep ik in de Corenkamer in een prachtig bed van Borst bedden. De kamer was stijlvol en met veel zorg ingericht van hooker tot bedbank, van tapijt tot slofjes. Ik zal het maar bekennen, ik heb in geen jaren zo lekker geslapen!!

Stadsdichter Margreet Schouwenaar via de Facebook-pagina van Borst Bedden, na een nacht in het Alkmaarse stadhuis