Ervaringen van onze klanten

Sinds een paar maanden slaap ik op een bed van de fa Borst. Vóór de aankoop vond er zeer goede voorlichting plaats, ook op medisch gebied. Het bed is fantastisch; ik heb altijd op kwalitatief goede bedden geslapen maar dit spant de kroon! Ik word bijna nooit meer wakker met het bekende "gebroken" gevoel i.v.m. artrose in o.a. rug. Dit omdat de matras heel goed mijn lichaam ondersteunt maar toch heerlijk is om op te liggen! Ook de service is prima! Nog vergeten te noemen: prachtige winkel!

Jannetje Taselaar, via de Facebook-pagina van Borst Bedden

Na een onverwachte grote operatie sliep mijn man de eerste nacht na thuiskomst erg slecht. Hij had veel last van zijn rug en een minimale conditie. Na een telefoontje de volgende morgen naar Peter Borst van Borst Bedden werd nog dezelfde avond rond 10 uur door de heer Borst een elektrisch verstelbaar bed bezorgd. Wat een geweldige service!

Henny Heesterbeek uit Alkmaar, in het Noordhollands Dagblad van woensdag 28 december 2016.

Beste Borst Bedden, Fantastisch geholpen, veel matrassen in de winkel uit geprobeerd en met de hulp en de adviezen van de verkoper de juiste matrassen gekocht want we slapen als roosjes :)

Bedankt!

J. den Otter, Broek op Langedijk

Geert heeft ons uitstekend geadviseerd met grote vakkennis. Hier koop je met het gevoel dat je het voor jou beste bed hebt aangeschaft.

Ik hoop zeer dat mijn rugproblemen na de levering van de nieuwe matras + lattenbodem tot het verleden zullen behoren.

Dank voor jullie goede/plezierige advisering!

Timon Nauta, Alkmaar

Zeer tevreden over het uitgebreide advies dat we in de winkel hebben gekregen!

F. van der Laan, Heerhugowaard

Hierbij wil ik nogmaals mijn complimenten overbrengen over de uitstekende service die we hebben mogen ontvangen van jullie bij de reparatie van de bedbodem. 

Afgelopen vrijdag is het onderdeel keurig vervangen en doet mijn elektrische bedbodem het weer uitstekend. Nogmaals mijn dank.

Wilfred Jansen, Heerhugowaard

Bedankt voor uw informatie vandaag, heel goed. We gaan meten en passen en maybe af en toe wat bij u navragen, mailen of bellen of langsgaan, vanuit Diemen, omdat U mij vandaag heeft overtuigd in een kort gesprek dat ik iets moet veranderen. U zag het gelijk, en gaf perfect advies, iets wat echt helemaal top is ! Nogmaals bedankt en tot ziens !

Elly van Roosendaal

Ik wil nog even laten weten dat ik heel tevreden ben over de wijze waarop service is verleend aan de levering van het nieuwe bed. Op de eerste plaats zijn wij in de winkel heel erg goed geholpen, wij hebben een mooie keuze kunnen maken uit de showroomaanbiedingen. Toen bij levering bleek dat het hoofdbord te groot was om naar boven te worden gebracht, is in gezamenlijk overleg besloten om het bord terug te brengen naar de fabriek en aan te passen zodat het wel door het trapgat kon. De kosten hiervoor waren schappelijk en in goed overleg gedeeld in de kosten. Er is zorgvuldig opgemeten wat de mogelijkheden waren en dat is ook goed uitgevoerd. Het is ons derde bed wat wij in onze leven bij jullie hebben gekocht en wij zijn erg tevreden.

P. Stet, Heiloo

Vanwege de fibromyalgie van Alice zijn we op zoek gegaan voor een goed bed. Telkens maar uitstellen en na een tijd toch de stoute schoenen aangetrokken en naar Borst Bedden gegaan. Uiterst plezierig om te ervaren dat een bed kopen heel anders is dan we gedacht hadden. Borst Bedden heeft ons laten ervaren wat slaapgenot inhoudt, gewoon door er een ochtend voor uit te trekken. In een ongedwongen sfeer, Annemiek heeft alle tijd voor ons genomen om uiteindelijk tot een juiste keuze te komen. Mede dankzij haar slapen we eens goed door. Ook nadat we wat kleine "piepjes" hoorden, kwam er meteen iemand kijken en werd het keurig opgelost. Grote klasse Rick en collega's! Prettige feestdagen en voor iedereen een uitgerust 2016!

Hans en Alice Emmerik

Als stadsdichter mocht ik een 24 uur in het stadhuis logeren. Ik at in de van Nieropzaal, wandelde door de lange gangen, bewonderde pijnbanken en glas in loodramen, maar bovenal sliep ik in de Corenkamer in een prachtig bed van Borst bedden. De kamer was stijlvol en met veel zorg ingericht van hooker tot bedbank, van tapijt tot slofjes. Ik zal het maar bekennen, ik heb in geen jaren zo lekker geslapen!!

Dichter Alice Brasser na een nacht in het Alkmaarse stadhuis