Kussens

Het is verbazingwekkend hoeveel keuze er mogelijk is voor een ogenschijnlijk eenvoudig product als een hoofdkussen. Zo kan de pasvorm het uitgangspunt zijn, om de slaaphouding te vinden waarbij schouders en nek optimaal ontspannen. Ook andere eigenschappen kunnen het uitgangspunt zijn, zoals kneedbaarheid, navulbaarheid, duurzaamheid en materialen. Borst Bedden heeft een zeer breed aanbod in kussens, waarmee voor vrijwel elke denkbare wens een ideale oplossing te vinden is.

Hoofdkussens hebben een zwaar leven

Wij verliezen iedere nacht 0,5 liter transpiratievocht. Alleen al van uit hygiënisch oogpunt is vervanging van uw hoofdkussen na maximaal 5 jaar gewenst.

Hoofd-, schouder,- en nekpijn zijn vaak het gevolg van een verkeerde lichaamshouding. Overdag kunt u bewust rekening houden met de juiste houding. 's Nachts kunt u vertrouwen op een goed hoofdkussen dat u onbewust de juiste ondersteuning biedt.

Kussens bij Borst Bedden

Borst Bedden verkoopt heel veel verschillende kussens. Voor elk mens, ongeacht postuur en gewoontes is er een passend kussen. Er zijn twee soorten: de voorgevormde of ergonomische kussens en de traditionele, opschudbare kussens.

Wij hebben hoofdkussens van onder meer:

Sylvana

Tempur

Mahoton (Butterfly gezondheidkussen)

Technogel

Hans Kruchen dons