Bedden > Ledikanten > Mintjens

Ledikanten: Mintjens

Het Belgische merk Mintjens is sinds 1961 gespecialiseerd in de ontwikkeling van eikenhouten kasten en ledikanten. De bedden en kasten van Mintjens hebben een warme landelijke uitstraling, of er is gekozen voor een meer moderne look.

Mintjens Bronx

De lijn van Mintjens Bronx kan uw slaapkamer een stoer en industrieel karakter geven. De materialen die worden gebruikt voor de ledikanten en kasten zijn onder meer eigenfineer en staalelementen; gecombineerd met MDF. Het metaal is de rode draad door het programma. De metaal-accenten vindt u terug in de kastomlijsting, commodes, het ledikant, de nachtkastjes en bijbehorende spiegels. 
 
Het hoofdbord van het Bronx-ledikant beschikt over een handige USB-aansluiting met stopcontact. Geen bedrading meer om het bed heen: meer veiligheid en een strakker uiterlijk. De bijbehorende LED-leeslampjes zijn apart te verkrijgen - en monteren op het hoofdbord. De noesten en scheuren in het MDF gecombineerd met eikenfineer geeft het bed een industrieel karakter. 

Mintjens Stuga

De strakke plankenstructuur, de lange grepen van de kastdeuren en het minimalistische uiterlijk kenmerken de slaapcollectie Stuga van Mintjens. De nachtkastjes zijn voorzien van een draadloze oplader.
Mintjens Santos

Borst Bedden heeft ook het ledikant Santos in de showroom staan - een nobel eiken ledikant met een moderne en landelijke uitstraling:


Mintjens New Port
Ook biedt Borst Bedden de slaapkamer New Port aan, vernoemd naar een Amerikaanse kustplaats dat beroemd is vanwege de monumentale villa's en koloniale architectuur.

Het mondaine ledikant met hoog voeten- en hoofdeinde oogt statig. Het opgeschuurde eikenfineer is afgewerkt met een duurzame olie-op-kleur. New Port is een complete lifestyle collectie met één- en tweepersoons bedden, commodes en kasten: