Linnengoed > Dekbedovertrekken > Essenza

Dekbedovertrekken: Essenza

Het voormalige van Es doet tegenwoordig zaken onder de naam Essenza Home maar dat maakt voor het assortiment helemaal niets uit. Zij hebben prachtige dekbedovertrekken onder de naam Essenza zelf maar ook merken als; Pip, Marcel Wanders, Covers & Co en Marc O'Polo.

Pip heeft inmiddels een grote schare fans aan zich weten te koppelen en het is geen eendagsvlieg gebleken. Elk jaar worden er weer nieuwe dessins uitgebracht en hoewel Pip staat voor een specifieke stijl zie je toch dat zij niet stil staan en steeds weer verrassend zijn.

Marcel Wanders is een van de boegbeelden van de huidige stroming ontwerpers die onder de noemer 'Dutch Design' vallen. Deze ontwerper maakt prachtige ontwerpen waarbij gevoelens te boven komen van schilderijen van Rembrand maar dan in een modern jasje.

Bent u op  zoek naar geweldige dessins voor een tienerkamer dan is de collectie van Cover & Co het waar u het zoeken moet.

Voor sportieve streepjes, ruitjes of leuke overtrekken voor het de boot en of golf publiek is daar het merk Marc O'Polo.