Bedden > Matrassen

Matrassen

Borst Bedden biedt vele soorten matrassen aan van verschillende materialen en merken, te weten Swissflex, Röwa, Tempur, Technogel, Avek, Styldecor, Schramm, Perzona, FreshBed, Kuperus en Profine. De volgende matrassen worden onderscheiden van elkaar:
  • Schuimmatrassen (latex, gomtex, natuurrubber, visco-elastisch schuim)
  • Pocketveermatrassen (voor lang- en kortgeveerde of Scandinavische boxsprings)
  • Watermatrassen (met stabilisatiekernen of navulbaar)
Deze matrassen worden gecombineerd met bedbodems. Bij Borst Bedden worden schuimmatrassen (latex, gomtex, natuurrubber, visco-elastisch schuim) vrijwel altijd gecombineerd met een latten- of schotelbodem. Er wordt voor deze combinatie gekozen omdat de zonering bij latten- en schotelbodems in de bodem zit en een schuimmatras hierop aansluit. Bij een pocketveermatras zit de zonering juist in het matras; daarom wordt deze vrijwel altijd gecombineerd met een boxspring of een spiraalbodem.

Een matras kan pas ondersteuning bieden als het op de juiste bodem ligt. De combinatie van de bodem en het matras maakt dat een bed (ofwel slaapsysteem) een toegevoegde waarde is voor degene die erop slaapt. Bij Borst Bedden lopen verschillende specialisten die u van een bedadvies kunnen voorzien. Maak daarvoor een telefonische afspraak (via 072-5121188) of kom langs in de winkel.