Meubels > Bedbanken > Sofabed

Bedbanken: Sofabed

Voor mensen die op zoek zijn naar een mooi hybride meubel, is 'Sofabed' een absolute aanrader. Deze bedbanken zien er niet uit als een bedbank, maar het zijn wel degelijk bedbanken. Pas als u de bank aan de rugleuning naar voren laat bewegen, wordt het ingenieuze technische gedeelte zichtbaar en wordt de verwondering alleen maar groter wanneer de bank zichzelf met het grootste gemak mechanisch laat transformeren en het matras zich openbaart.

Bedbanken elektrisch verstelbaar

De bedbanken van Sofabed zijn zowel hand verstelbaar, als elektrisch verstelbaar. U kunt er voor kiezen om een elektrisch verstelbare bedbank van Sofabed te kiezen, in dat geval is de bedbank gebruiksvriendelijk te bedienen met een afstandsbediening. Een elektrisch verstelbare bedbank is zeer prettig bij het lezen of televisie kijken, ook kan het een uitkomst bieden voor fysieke ongemakken.

De verschillende modellen zijn leverbaar met  matrassen in pocketveren, bonelveren, latex of HR-schuim. De bekleding is leverbaar in vele stoffen die de leverancier aanbiedt, maar u kunt de stof ook zelf aanleveren via een opgegeven stofmetrage. De meeste modellen zijn ook beschikbaar in leder.

Verschillende afmetingen bedbanken

De modellen zijn in een de maten 73 cm (1 pers.), verkrijgbaar en in de 2 persoonsmaten 140 en 160 die respectievelijk in een 2- of 3- zitter transformeren. Ook de loungebanken zijn mogelijk in de slaapbanken van ‘Sofabed’. Het grote voordeel bij deze loungebank uitvoeringen is dat het loungegedeelte open te klappen is en meteen dienst doet om het dekbed en kussens in op te bergen voor de dag. Het hoeslaken en de molton kunnen in alle gevallen gewoon mee ingeklapt worden. 

De bedbanken van Sofabed zijn moderne en klassieke modellen verkrijgbaar.