Meubels > Zitmeubelen > Swopper

Zitmeubelen: Swopper

Maak kennis met de Swopper: een stoel die comfort en design combineert met veel gezondheidsvoordelen. De fris ogende kruk zit even comfortabel als dat hij gezond is. De Swopper staat voor comfortabel zitten én gezond bewegen.

De Swopper stelt u in staat om te bewegen in alle richtingen. Bewegen in 3 dimensies zonder grenzen aan uw mobiliteit. Door het speciale veersysteem en het ontbreken van rug- en armleuningen blijft de gebruiker in beweging. Hierdoor worden rug en spieren versterkt, blijft u fit en zullen klachten verdwijnen.

Trainen zonder moeite voor jong en oud, groot en klein, dik of dun. De Swopper is leverbaar in twee modellen: CLASSIC en TITAN. Het verschil tussen de modellen zit hem in de bekleding van het zadel en de kleur van de voetring. De twee modellen zijn verder exact gelijk in kwaliteit en functionaliteit.

SWOPPER CLASSIC

De Classic heeft een alcantara bekleding en is leverbaar in acht verschillende kleuren. Hierbij heeft de veer dezelfde kleur als het zadel. Daarnaast is er een zwart leren zadel. Bij alle Classic modellen heeft de Swopper een donkergrijze voetring.

SWOPPER TITAN

In alles gelijk aan de Classic met als enige verschil dat de Titan altijd een voetring met een lichtgrijze, titanium powdercoating heeft. Hierdoor krijgt de stoel een bijzondere, luxueuze uitstraling.

De producten van Swopper werden uitgelicht in het RTL-programma 'Wist je dat?'. In deze uitzending instrueerde fysiotherapeut Peter Claessens waarom beweging zo belangrijk is. De beelden zijn hiernaast te zien.

RUGLEUNING

De Swopper is leverbaar met een rugleuning: het dynamic model.

WIELTJES

Nog meer mobiliteit krijgt u met de Rolling Swopper. Leverbaar bij elk model.

VILTDOPPEN

Bescherm uw vloer tegen krassen met extra viltdoppen voor onder de swopper.

TEMPUR

De Swoppers zijn nu ook beschikbaar in een versie waarin er orgineel Tempurschuim in de zitting is verwerkt.