Onze adviseurs

Op deze pagina maakt u kennis met de medewerkers van Borst Bedden. Deze mensen staan van maandag tot en met zaterdag en de koopzondagen voor u klaar om u van een deskundig en onderbouwd bedadvies te voorzien. 

 

Annemieke de Vries - Borst

Is bedrijfsleider, organisator, adviseur en doet administratieve werkzaamheden. Sinds 1995 een dragende kracht met een belangrijke rol in de filosofie en werkwijze van Borst Bedden. Ook haar zoon is werkzaam in de winkel.

'We zijn een mooi team samen en werken graag met elkaar. Een ieder heeft zijn eigen specialisme. Die van mij ligt onder meer op het medische vlak. Graag denk ik mee in het oplossen van problemen, wat betreft de gezondheid of beperkingen of problemen die een mens kan ervaren tijdens het slapen door bijvoorbeeld reuma, whiplash, fibromyalgie, hernia’s, allergieën, slaapproblemen, rug- en nekklachten.'

Geert Kuneman

Werkt sinds 2008 voor Borst Bedden nadat hij eerder voor verschillende winkels in Haarlem en Amsterdam had gewerkt. Vanuit zijn adviserende rol helpt hij mensen graag bij de keuze voor het slaapsysteem. Is net als collega Rick een Europees erkende TÜV gecertificeerde adviseur.

'Omdat ik voorheen voor andere beddenzaken werkte, kan ik Borst Bedden als bedrijf objectief bekijken.Borst Bedden is een unieke beddenspecialist in Nederland. We proberen voor onze klanten altijd een ergonomisch goed bed samen te stellen. Dat klinkt misschien als een volstrekt normale zaak, maar dat is het beslist niet. We zijn een echt ‘technisch slapen bedrijf’.