Bedden > Seniorenbedden

Bedden: seniorenbedden

Naar mate personen ouder worden, stellen we meer eisen aan ons bed. Gemak met betrekking tot opmaken, makkelijker kunnen in- en uitstappen, draaien en keren in bed, eenvoudig kunnen stofzuigen onder het bed, lekker zitten lezen of televisie kijken, iets met de benen omhoog slapen: aan al deze verwachtingen kan een multifunctioneel of hoog-laag-bed voldoen – zonder dat ze ten koste gaan van het uiterlijk. Borst Bedden biedt multifunctionele bedden aan van Kirchner en Stiegelmeijer.

Boxspring of lattenbodem
Deze bedden kunnen in zijn geheel omhoog of omlaag, waardoor in- en uitstappen wordt vereenvoudigd. Tot voor kort was een hoog-laag bed enkel verkrijgbaar met een metalen frame als matrasdrager maar sinds enige tijd behoort een comfortabele boxspring of zeer ergonomische lattenbodem ook tot de mogelijkheden. Bij Borst Bedden bieden we verschillende systemen en merken, die in een hoog-laag-bed gemonteerd kunnen worden.

Adviesgesprek
Het herstel van de wervelkolom, spieren en gewrichten blijft altijd de basis van ons adviesgesprek. Voor een toekomstbestendig bed combineren we deze kennis met een multifunctioneel bed. Ook als er in de toekomst lichamelijke klachten komen waardoor u zorg nodig heeft, biedt een multifunctioneel bed uitkomst en kan verzorging gewoon thuis in de slaapkamer plaatsvinden. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen en kan ene verpleegbed worden uitgesteld.

Laat u in onze winkel verrassen door de vele uitvoeringen en stijlen die mogelijk zijn. Van gewoon praktisch en betaalbaar tot luxe design. In hout, gelakt of gestoffeerd in elke stof naar keuze: zo hoeft het uiterlijk van een hoog-laag-bed niet af te wijken van een ‘regulier’ bed als een boxspring of ledikant.