Borst Bedden & Kasten Hefel dekbedden
Bent u al klaar voor de winter?
19 april 2019
Om de warmte te trotseren moet uw dekbed ventileren
25 juni 2020
Toon alles

Bij warme nachten kunt u het volgende advies van ons verwachten

Heerlijk! Die zonovergoten dagen en terrassen die weer open zijn. Nederland maakt zich op voor een warme zomer. Overdag goed vertoeven, maar ’s nachts kan een broeierige en hoge temperatuur voor irritatie en een verstoorde nachtrust zorgen. Geen zorgen, er zijn voldoende mogelijkheden voor een koelere slaapkamer.

Ten eerste is goed ventilerend linnengoed aan te raden: een katoenen molton die vocht reguleert en dekbedden die warme luchtstromen laten circuleren. Hierbij kunt u denken aan wol en kamelenhaar; deze materialen reguleren transpiratievocht zonder klam te worden en houden warmte niet te lang vast.

Ook bieden we speciale zomerdekens aan, waarin onder meer Tencel zit verwerkt – een natuurlijke en ventilerende vezel afkomstig van een eucalyptusboom. Extra voordeel is dat u deze klimaatvriendelijke deken kunt wassen op 60 graden.

Daarnaast is het ook goed eens naar uw bed en kussen te kijken, mocht u klachten met de warmtehuishouding ervaren. Borst Bedden en Kasten biedt matrassen en kussens aan van Technogel. Dit is een koelende, zogeheten thermogel die warmte niet absorbeert, maar juist verspreidt over het oppervlak. Deze gel heeft een hoge thermische geleiding waarmee uw lichaamstemperatuur op contactpunten met 2 graden verlaagd kan worden.

Deze verkoelende techniek zorgt ervoor dat het kussen veel langer fris blijft. Speciale topmatrassen – of oplegmatrassen – zijn tegenwoordig ook zo ontwikkeld dat ze extra koel aanvoelen en minder warmte opnemen. Al met al zijn er veel opties waarmee u warme nachten kunt trotseren.

Maak via (072) 512 11 88 een afspraak voor een persoonlijk advies.
  • Borst Bedden Formesse Bella Donna logo
  • Borst Bedden & Kasten Cassenz logo
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiesbeleid zie Privacy verklaring (AVG).