Borst Bedden en Kasten zoekt een bezorger/monteur

Bekijk hier onze gloednieuwe showroom
6 maart 2021
Vacature: verkoopadviseur voor bedden en kasten (part- of fulltime in Alkmaar)
20 december 2021

DEZE VACATURE IS INMIDDELS GESLOTEN.

Vacature: monteur
Vanwege de groei van ons familiebedrijf Borst Bedden en Kasten zoeken wij op korte termijn een fulltime of parttime monteur/bezorger van bedden en kasten.

Werkzaamheden
De bezorger/monteur zorgt ervoor dat alle bedden en kasten vakkundig bij de klant op de slaapkamer worden geplaatst. Hij of zij komt representatief, klantvriendelijk en deskundig over bij de montage van het bed of de kast.

Het onderhoud van het magazijn en een aantal administratieve functies zullen ook tot zijn of haar werkzaamheden horen. Naast communicatief vaardig, ben je organisatorisch sterk en houd je van orde en netheid. Ook behoort een technische achtergrond tot onze aanbevelingen.

Arbeidsvoorwaarden
In overleg wordt een contract voor bepaalde tijd aangegaan. De loonschaalindicatie waarin de bezorger/monteur zal beginnen, is afhankelijk van de leeftijd en ervaring. Groei in salaris is mogelijk. Als de monteur buiten de tien kilometer van zijn werk woont, zal een passende reiskostenregeling van toepassing zijn.

Wie zoeken wij?

We zoeken een energieke collega, die in een klein team van acht personen zich flexibel inzet en open communiceert. De monteur moet praktisch en klantvriendelijk denken. De werkzaamheden zijn het afleveren en installeren van de producten bij de klant en het bijhouden van het magazijn. Dit gebeurt grotendeels met twee personen en enige fysieke kracht is daarom een pre.

Opleidingsniveau
 
MBO-niveau. Liefst in technische richting. Ervaring in de bedden en meubelbranche is natuurlijk een voordeel, maar geen vereiste. Schoolverlaters maken een gelijke kans op deze functie. Het hebben van rijbewijs B is een vereiste.

Beloning
Als u aan ons de juiste kandidaat introduceert, dan bieden wij een beloning bestaande uit een waardecheque voor linnengoed ter hoogte van € 1000,- voor de tipgever. Bent u de juiste kandidaat? Dan ontvangt u een bedrag van € 2000,- *

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Over Borst Bedden
Borst Bedden en Kasten is een familiebedrijf dat sinds 1983 bestaat. Onze beddenspeciaalzaak onderscheidt zich in persoonlijke adviezen van bedsystemen en kasten. We werken met kwalitatief hoogwaardige en technische producten die op maat aan de klant worden aangeboden. Het bedrijf zit in het midden- en hoger segment van de markt.

Reageren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen via 072 – 512 11 88, vraag naar Rick de Vries. Je kunt de sollicitatiebrief schriftelijk sturen naar Borst Bedden BV, Koedijkerstraat 28, 1823 CR Alkmaar of via de mail: info@borstbedden.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiesbeleid zie Privacy verklaring (AVG).