Bedden: slaapsystemen


Een slaapsysteem is de combinatie van een bodem en matras.

Bij Borst Bedden en Kasten worden latten- en schotelbodems vrijwel altijd gecombineerd met schuimmatrassen (van latex, gomtex of traagschuim). Er wordt over het algemeen voor deze combinaties gekozen omdat de zonering bij latten- en schotelbodems in de bodem zit en een schuimmatras daarop goed aansluit.

Bij een pocketveermatras zit de zonering juist in het matras, daarom wordt deze vrijwel altijd gecombineerd met een boxspring of spiraalbodem. Alle slaapsystemen die er bestaan worden bij Borst Bedden en Kasten aangeboden.


LEES VERDER
 

Matrassen


Borst Bedden en Kasten biedt vele soorten matrassen aan van verschillende materialen en merken.

Een matras kan pas ondersteuning bieden als het op de juiste bodem ligt. De combinatie van de bodem en het matras maakt dat een bed ofwel slaapsysteem een toegevoegde waarde heeft voor degene die erop slaapt.


LEES VERDER

Kussens


Het is verbazingwekkend hoeveel keuze mogelijkheden er zijn voor een ogenschijnlijk eenvoudig product als een hoofdkussen.

Zo kan de pasvorm het uitgangspunt zijn, om de slaaphouding te vinden waarbij schouders en nek optimaal ontspannen. Maar ook andere eigenschappen kunnen belangrijk zijn, zoals kneedbaarheid, navulbaarheid, duurzaamheid en materiaal. Borst Bedden en Kasten heeft een zeer breed assortiment aan hoofdkussens, waarvoor vrijwel elke denkbare wens een ideale oplossing is te vinden.


LEES VERDER
 

Linnengoed


De kwaliteit van het linnengoed waarop en onder u slaapt heeft allemaal invloed op het totale slaapcomfort. Bij voorkeur katoen, maar welke katoen? Katoen is toch katoen?

Katoen komt van een struik en is in kwaliteit onderhevig aan zonne-uren, vochtigheid, grondsoort en samenstelling en natuurlijk de locatie. Ook de verwerking van het katoen gaat op vele verschillende manieren en hierbij geldt dat de beste kwaliteit katoen in de mooiste producten wordt verwerkt.


LEES VERDER

Kasten


U kunt bij Borst Bedden en Kasten terecht voor modern Italiaans design, massief eikenhouten kasten, draai- en schuifdeuren en last but not least: maatwerk. Een kast op maat wordt door ons ingemeten en door onze eigen ervaren medewerkers geplaatst. Borst Bedden en Kasten werkt met ontwerpprogramma's waarmee we uw wensen qua maat, kleur en stijl perfect kunnen integreren en tonen.


LEES VERDER
 

Opruiming


Borst Bedden en Kasten heeft het hele jaar bedden, matrassen en kasten in de opruiming.

Neem gerust een kijkje op onze opruimingspagina om te zien wat wij op dit moment in de opruiming hebben. Dat kunnen showroommodellen zijn of modellen uit een eerdere serie. Alles dat wij in de opruiming aanbieden is van een hoge kwaliteit zoals u van Borst Bedden en Kasten gewend bent en uiteraard adviseren wij u graag.

Naast de opruiming heeft Borst Bedden en Kasten het gehele jaar acties van de topmerken die wij al jaren in onze collectie hebben. Kijk daarom ook op de pagina Acties & Nieuws!


LEES VERDER