Borst Bedden en Kasten viert 40-jarig jubileum!
7 oktober 2023
Nieuw in ons assortiment: zijde kussenslopen
3 januari 2024
Toon alles

Opgeruimd staat netjes: ledikanten en boxsprings met inschuifbare laden en extra opbergruimte

Op zoek naar een houten ledikant of gestoffeerde boxspring waaronder u uw spullen netjes kunt opbergen? Het Zwitserse merk Hasena kan hierin voorzien en maakt verschillende (massief)houten ledikanten met tal van exterieure opties: met- of zonder hoofdbord, een hoofdbord van hout, stof, leer, met losse of bevestigde kussens. Dit type ledikanten combineren we met een lattenbodem, schotelbodem of kortgeveerde boxspring en bijpassende matras. Op deze manier heeft u een ondersteunend en slaaptechnisch uitstekend slaapsysteem, dat ook nog eens ruimtebesparende voordelen biedt.

Naast Hasena bieden wij ook ruimtebesparende bedden aan van de Belgische fabrikant Revor. Dit zijn boxsprings waarbij de bedbodems zijn voorzien zijn van laden in de bedbodem. Daaronder zit nog een veer verwerkt, zodat deze indeling niet ten koste gaat van de dynamische en veerkrachtige ondersteuning die een boxspring kenmerkt. Deze modellen zijn in verschillende uitvoeringen, kleuren, stoffen, lederen uitvoeringen en type hoofd- en voetborden verkrijgbaar. Het is zelfs mogelijk om de gehele bedbodem gekanteld open te maken, zodat u de hele bodem kunt gebruiken om spullen in op te bergen.

Wilt u de mogelijkheden zelf ontdekken en vrijblijvend advies krijgen over opbergbare en ruimtebesparende bedden? Neem contact op via 072-5121188 en maak een afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiesbeleid zie Privacy verklaring (AVG).