Novamobili – Schuifdeurkast – Alfa


Novamobili decor en glaskleuren 3

Melamine kleuren


De Novamobili kast Alfa is onder meer verkrijgbaar in veel melamine uitvoeringen, waaronder hout- linnen- en lederstructuren. Klik op de bovenstaande afbeelding voor een overzicht of bezoek de winkel voor alle kleurstalen.
Novamobili Alfa (schuif) 2

Prijsindicatie


Prijsvoorbeeld: schuifdeurkast Alfa in de maatvoering 242(b) x 242(h) x 65(d) cm. is leverbaar vanaf €2.294,- *

* Uitgaande van standaard frontkleur en basisindeling interieur.
* Prijs afhankelijk van maat, afwerking en interieurkeuze.
Novamobili grepen lang 3

Lange grepen


Novamobili heeft een breed scala aan zowel korte als lange designgrepen. Klik op de bovenstaande afbeelding voor een overzicht van de lange grepen die kunnen worden gecombineerd met de Novamobili kast Alfa.
Novamobili Lakkleuren 4

Mat lakkleuren


De Novamobili kast Alfa is onder meer verkrijgbaar in veel mat lakkleuren, klik op de bovenstaande afbeelding voor een overzicht of kom langs in de winkel voor alle kleurstalen.
Novamobili Alfa (schuif) maatvoering 4

Maatvoeringen


De schuifdeurkast Alfa van Novamobili is standaard leverbaar in drie hoogtematen en vier breedtematen. Combinaties en maakwerk mogelijk.

Klik op de afbeelding voor een overzicht van de standaard maatvoeringen.
Novamobili grepen kort 4

Korte grepen


Novamobili heeft een breed scala aan zowel korte als lange designgrepen. Klik op de bovenstaande afbeelding voor een overzicht van de korte grepen die kunnen worden gecombineerd met de Novamobili kast Alfa.


 
Novamobili Alfa (schuif) 6
Novamobili Alfa (schuif) 4
Novamobili Alfa (schuif) 3
 
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiesbeleid zie Privacy verklaring (AVG).