Ondanks de vertraagde levertijden kunnen wij uw bed of kast snel leveren

Bedwantsen: zo voorkomt u een plaag
15 september 2020
Dit dekbed heeft u nodig om de winter door te komen
12 december 2020

Ondanks de vertraagde levertijden kunnen wij uw bed of kast snel leveren

De levertijden in de bedden- en meubelbranche lopen deze maanden flink op. Door het rondwarende coronavirus zijn er minder werknemers in de fabrieken aanwezig. Daarnaast zijn de grondstoffen steeds schaarser; ook dat komt door het coronavirus.

In heel Europa is grote vraag naar pocketveren voor matrassen en boxsprings. Daardoor duurt het langer voor de pocketveermatrassen klaar zijn. Bij Duitse fabrikanten is er grote behoefte aan allerlei materialen die normaliter voor matrassen worden gebruikt; nu krijgt de mondkapjesproductie voorrang en lopen matrassen en boxsprings vertraging op.

Dit gebeurt niet alleen in Duitsland, ook in andere Europese landen ontstaat een steeds grotere schaarste van grondstoffen voor meubels en bedden. Om het de verspreiding van het virus zo snel mogelijk in te dammen, is dit een logisch gevolg. We moeten nu eenmaal een pas op de plaats maken en er alles aan doen om de besmettingen te laten afnemen.

Snel afleveren

Desalniettemin zijn wij in staat veel bedden snel te kunnen leveren. In de showroom hebben we tientallen bedden, matrassen en kasten die binnen een week op uw slaapkamer kunnen staan. Als u snel iets nodig heeft, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Onze showroom is met 2500 m² groot genoeg om voldoende afstand te bewaren van elkaar. We werken met persoonlijke kussenslopen waardoor u niet in contact komt met anderen. Op onze tafels hebben we desinfecterende gel en glazen tussenwanden.

Laat u dus verantwoord en veilig adviseren en maak een persoonlijke afspraak via 072-5121188.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiesbeleid zie Privacy verklaring (AVG).