Vacature: verkoopadviseur voor bedden en kasten

Borst Bedden en Kasten zoekt een bezorger/monteur
20 december 2021
Vind je nieuwe baan bij Borst Bedden & Kasten
20 december 2021

Vanwege de groei van ons familiebedrijf Borst Bedden en Kasten, zoeken wij op korte termijn een beddenadviseur voor 24 tot 37 uur per week.

Wij zoeken
– Een intelligente, commerciële en klantvriendelijke verkoopadviseur (m/v).
– Je bent geïnteresseerd in de techniek van slaap- en kastsystemen.
– Je komt representatief, deskundig en vakbekwaam over. 
– Je kunt goed samenwerken in een klein team; op zaterdagen en enkele zondagen per jaar.

Profiel
– Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in technische of commerciële richting.
– Ervaring in de meubelbranche is een pre, maar geen vereiste.
– Bij het adviseren en ontwerpen van slaapkamers en kasten wordt gebruik gemaakt van computerprogramma’s zoals Furnplan, ADA en SketchUp.

Wij bieden
Een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamisch familiebedrijf. Ook zal je geregeld diverse beurzen en bedrijven binnen Europa bezoeken.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie wordt een ½ jaarcontract aangegaan, bij goed functioneren krijgt dat een vervolg tot uiteindelijk een baan voor onbepaalde tijd.
– De loonschaalindicatie waarin de beddenadviseur zal beginnen, is afhankelijk van de leeftijd en ervaring. Groei in salaris is mogelijk.
– Als je meer dan tien kilometer van de zaak woont, zal een passende reiskostenregeling van toepassing zijn.
– Een beloning bestaande uit een waardecheque voor linnengoed ter hoogte van € 1000,- voor de tipgever die ons de juiste kandidaat introduceert. Bent u de juiste kandidaat? Dan ontvangt u een bedrag van € 2000,- *

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Over Borst Bedden
Borst Bedden is een beddenspeciaalzaak die zich onderscheidt door het adviseren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige en technische bed- en kastsystemen. Het bedrijf zit in het midden- en hogere segment van de markt. Borst Bedden en Kasten is een familiebedrijf en werkt met een klein en hecht personeelsteam.

Solliciteren?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 072 – 512 11 88, vraag naar Annemieke of Peter Borst. Je kunt schriftelijk solliciteren door een korte motivatie en CV te sturen naar info@borstbedden.nl.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met ons cookiesbeleid zie Privacy verklaring (AVG).